sábado, 13 de octubre de 2012

46-12 системи идеи се тешко да се предвиди. Македонски јазик.

12 системи идеи се тешко да се предвиди.


Шпански
(Автоматско превод)

ПРЕГЛЕД:


2 - Во нема глупости алатка и хаотични системи се тешко да се предвиди или може да имаат тенденција кон алатка или логички или нареди.4 - Звукот тешко да се предвиди во време континуум случаен бучава која се смета од страна на гледна точка, може да се нарача.9 - А континуирано време случаен бучава перцепира од страна гледна точка може да се решат и да бидат во контакт и систем гледна точка, гледна точка може да нареди на системот.

10 º-А човекот може да се зборува ментално звучи режија случаен Филтрирање

добиени и гледаат звук во одговор филтрирање однесува како хуманизирано глас.11 - логички кодови може да се добијат во розова бучава звук резултира од гледна точка на vista.112-Погледот може да се разбере звучи логично кодови

розова бучава кои произлегуваат одДобивка или практични апликации
Ние откривме овие типови системи обично се јавуваат кога градиенти нејасни променливи (fuzzys)

Помеѓу 1 целокупниот звук слаб или акутни и 2 целокупниот звук силни или тешки.

-Звукот на пржење масло.

-Звук лава вулкани.

-Звук на сообраќај.

Електромагнетни бранови звук земјиште или ѕвездени или дури и атомското ..

-Звукот на дожд или ветер.

-Звукот на човечки лица

-Звукот на оружјето во пукање битка сцени и можните оружје.

-Звукот на воздушни меури нуркачи.
-Повеќе системи од најмалите до најголемите

Повеќе од МОСТ физичката човечка


Може да се добијат cuestionesen специфични кодови и други такви ситуации.

На тој начин ќе може да се емитува пораката е оваа поддршка база или превозникот.

Непосредни ефекти се постигнуваат во времето.

Помош фонетски можно за луѓето и аналитички системи.


Физички ефект се постигнува без физички интервенција заедничка логика сам.


Тоа може да се направи преку медиумот на телевизија или радио или директно снимање, производство ефекти влијаат на минатото од сегашноста, преку светоста на ТВ или радио предавател или приемник.


Најди комуникација или емитува во зрачење на ѕвезди или галаксии.
Овој ефект може да се постигне

зрачење на ѕвездите

тие се светлосни години до 1000,

на пример,


добивање на вториот ефект и над

брзината на светлината 1000 светлосни години во сила.

Ѕвездите може да биде издавач.
И многу повеќе прашања во повеќе области како што се социјалните истражувања, физички, психолошки,
Јазична интелигенција ....


_______________________________________________________
_______________________________________________________
_______________________________________________________
Астрономски LABORATORI

ВРАЌАЊЕ

СетилаАLAS


ЅВЕЗДИТЕАстрономска Laboratori
12 системи идеи се тешко да се предвиди.


1 - или хаотични системи е тешко да се предвиди.


2 - Во нема глупости алатка и хаотични системи се тешко да се предвиди или може да имаат тенденција кон алатка или логички или нареди.3 - Постојат овие звучни системи и други медиуми.4 - Звукот тешко да се предвиди во време континуум случаен бучава која се смета од страна на гледна точка, може да се нарача.5 - Логична фактор управување е надеж и воља за знаење или обука обединета гледна точка.6 - розова бучава со врвови право звукот е основа за прогноза dedifícil случаен или хаотичен.7 - Оваа база може да се модулираат и филтрирана за да се добие звук периоди и варијации во близина на човечкиот глас.8 - Врз основа на ова, можете да додадете одекнува и ефекти да се постигне најголем similitudcon човечкиот глас.9 - А континуирано време случаен бучава перцепира од страна аспект puedeordenarse и се во постојан контакт и систем гледна точка, гледна точка може да нареди на системот.10 º-А човекот може да се зборува ментално насочување на филтратот добиен случаен звук и гледаат звук во одговор филтрирање однесува како хуманизирано глас.

11 - логички кодови може да се добијат во розова бучава звук произлегуваат од гледна точка.
12-Погледот може да се разбере звучи логично кодови
произлегуваат од розова бучава.

ХипотезаПред 1 непрофитна и апсурдност или хаотични системи се тешко да се предвиди
може да имаат тенденција кон корисност или логички или нареди.


2 Звук тешко да се предвиди во време континуум случаен бучава перцепира од страна гледна точка, може да се нарача.


А 3 време континуум случаен бучава перцепира од страна гледна точка, може да се решат,
и да бидат во контакт и систем гледна точка, гледна точка може да нареди на системот.4 А човекот може да се зборува ментално звук случаен режија добиени и гледаат звук како однесува како одговор хуманизирано глас.
5 ª кодови или секвенци можат да добијат логички резултат розова бучава звук од гледна точка.
6 Погледот може да се разбере кодови или логички секвенци во кои произлегуваат розова бучава звук.


Технологијата што се користи

Ordenadoresy софтвер или хардвер и софтвер.
-Програмата модулација розова бучава генератор или розова бучава извор.
-Хардвер и софтвер филтри и equalizers.
Слухот тим.
-Звук Анализа Софтвер

-Алатки гледаат животната градиент, променлива или дифузни (нејасни).
Пример телескопи и додатоци
Персонал потребен
Разумен човек обучени и подготвени за расправата на овие системи.
Лице за администрација и менаџмент.
Компјутерски техничар за конверзии и формат поставувања.
Астроном за астрономски или специјализирани технички област во други области.


Добивка или практични апликации
Ние откривме овие типови системи обично се јавуваат кога градиенти нејасни променливи (fuzzys)

Помеѓу 1 целокупниот звук слаб или акутни и 2 целокупниот звук силни или тешки.

-Звукот на пржење масло.

-Звук лава вулкани.

-Звук на сообраќај.

Електромагнетни бранови звук земјиште или ѕвездени или дури и атомското ..

-Звукот на дожд или ветер.

-Звукот на човечки лица

-Звукот на оружјето во пукање битка сцени и можните оружје.

-Звукот на воздушни меури нуркачи.
-Повеќе системи од најмалите до најголемите

Повеќе од МОСТ физичката човечка


Може да се добијат cuestionesen специфични кодови и други такви ситуации.

На тој начин ќе може да се емитува пораката е оваа поддршка база или превозникот.

Непосредни ефекти се постигнуваат во времето.

Помош фонетски можно за луѓето и аналитички системи.


Физички ефект се постигнува без физички интервенција заедничка логика сам.


Тоа може да се направи преку медиумот на телевизија или радио или директно снимање, производство ефекти влијаат на минатото од сегашноста, преку светоста на ТВ или радио предавател или приемник.


Најди комуникација или емитува во зрачење на ѕвезди или галаксии.
Овој ефект може да се постигне

зрачење на ѕвездите

тие се светлосни години до 1000,

на пример,


добивање на вториот ефект и над

брзината на светлината 1000 светлосни години во сила.

Ѕвездите може да биде издавач.
И многу повеќе прашања во повеќе области како што се социјалните истражувања, физички, психолошки,
Јазична интелигенција ....


Доколку сте заинтересирани ве молиме контакт,
Разгледување на предлози, ако доволно право во секој начин.


СИТЕ СЕ ИЗРЕЧНИ (минус ЗВЕЗДНОТО поради недостиг на средства) е целосно тестиран од страна на менаџерот на проектот лабораториски студии астрономска
И одамна 13 години настани кои се одржуваат во сите аспекти на докази Договорите и многу повеќе.


Демонстрираа во практична МОЖЕ ако е потребно во краток временски период, само се да има добар договор и технолошка основа за тестирање.


Невозможно е толку ДО ПРАВИМЕ нормално.


Поттик за читателите и истражувачи, кои тешко може да се чини ПРОЕКТОТ стави се што можат за да се направи тоа во реалност.
Помеѓу сега и пред ПО полу-случајни или случаен
Дифузна граници се менуваат
Пред или по зависност од одредени варијабли кои некои почнат да се знаат многу длабоко.


Ви благодариме за вашиот интерес.

Благодарение на оние кои работеле со подобрување или конфронтација на овој проект лабораториски студии астрономска.


Идеја сосема реално.


А многу многу нови и многу кул, но има над 20 години на истражување
Autodidact.

ако сте заинтересирани во оваа блог, за да оставите коментар
и да каже нешто за вас, како можете посвети или тоа е она што ве интересира, ти благодарам и така ќе знаат да се развие повеќе.
astronomiclaboratori@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario