sábado, 13 de octubre de 2012

02-12 ide sistemet janë të vështira për t'u parashikuar. Shqiptar

12 ide sistemet janë të vështira për t'u parashikuar.


SPANJISHT
(Përkthim automatik)

PËRMBLEDHJE:


2 - Në dobi asnjë pakuptimta dhe sistemet kaotike janë të vështira për t'u parashikuar ose mund të priren drejt ndërmarrjes ose logjik apo urdhëruar.4 - të shëndosha e vështirë të parashikohet në një zhurmë të vazhduar në kohë të rastit që është perceptuar nga një këndvështrim, mund të urdhërohet.9 - Një zhurmë e vazhdueshme Ora rastësishëm perceptohet nga një këndvështrim mund të ndahen dhe të jenë në kontakt dhe pikëpamja e sistemit, pikëpamja mund të urdhërojë sistemin.

10 º-Një njeri mund të flasë mendërisht tingëllojë drejtimin filtrim të rastit

shëndoshë marrë dhe e perceptojnë si përgjigje filtrim trajtohen si zë humanized.11 - Kode logjike mund të merret në zë zhurma rozë rezulton nga pika e vista.112-pamje mund të kuptojnë kodet e shëndosha logjike

Zhurma rozë rezulton ngaAplikimet praktike fitimi ose
Ne kemi gjetur këto lloje të sistemeve zakonisht ndodhin kur gradients variablat fuzzy (fuzzys)

Midis 1 zë të përgjithshëm të dobët apo akute dhe 2 të shëndoshë të fortë të përgjithshëm ose të rënda.

Sound-i naftës tiganisje.

-Sound Vullkani lavë.

-Tingujt e trafikut.

Elektromagnetike valë tingull-tokë ose yjor apo edhe atomike ..

-Tingujt e shiut apo erës.

Sound-i personave të njeriut

-Tingujt e shtëna armësh në skenave të betejës të shtënat dhe armë të mundshme.

-Tingujt e zhytësit ajrore flluska.
-Sistemet e shumëfishta nga i vogli tek më i madhi

Më shumë nga NJERIUT MOST FIZIKE


Mund të merren kodet cuestionesen specifike dhe situatat tjera të tilla.

Në këtë mënyrë ju mund të transmetojnë një mesazh është kjo bazë mbështetje apo zgarë.

Efektet e menjëhershme janë arritur në kohë.

Ndihmojë fonetik e mundur për njerëzit dhe sistemet analitike.


Efekti fizike është arritur pa ndonjë logjikës së intervenimit fizik të përbashkët vetëm.


Kjo mund të bëhet me anë të mesme të radio apo televizion apo regjistrim të drejtpërdrejtë, duke prodhuar efekte që ndikojnë në të kaluarën nga të tashmen, përmes shenjtërinë e TV apo radio transmetues ose marrës.


Gjej komunikim apo transmetuar në rrezatimin e yjeve apo galaktikat.
Ky efekt mund të arrihet

rrezatimi i yjeve

ata janë vite dritë në 1000,

p.sh.


marrjen efektin e dytë dhe tejkalon

shpejtësia e 1000 vjet dritë dritë në fuqi.

Yjet mund të jetë emetues.
Dhe çështje shumë më tepër në fusha të shumta si hulumtimet sociale, fizike, psikologjike,
Inteligjencës gjuhësore ....


_______________________________________________________
_______________________________________________________
_______________________________________________________
LABORATORI astronomike

KTHIMI

SensesNjëLAS


YJETLaboratori astronomik
12 ide sistemet janë të vështira për t'u parashikuar.


1 - ose sistemet kaotike janë të vështira për t'u parashikuar.


2 - Në dobi asnjë pakuptimta dhe sistemet kaotike janë të vështira për t'u parashikuar ose mund të priren drejt ndërmarrjes ose logjik apo urdhëruar.3 - Nuk janë këto sisteme të shëndosha dhe media të tjera.4 - të shëndosha e vështirë të parashikohet në një zhurmë të vazhduar në kohë të rastit që është perceptuar nga një këndvështrim, mund të urdhërohet.5 - Një menaxhim logjik faktor është shpresa dhe dëshira për dije apo trajnimit të bashkuar në pikën e parë.6 - Një zhurmë pink me zë majat e duhur është baza për një parashikim dedifícil rastit apo kaotike.7 - Kjo bazë mund të moduluar dhe filtruar për të marrë periudha të shëndosha dhe variacionet në afërsi të zërit të njeriut.8 - Në bazë të kësaj ju mund të shtoni gjurmë dhe për të arritur efektet e zërit të madh similitudcon njerëzore.9 - Një zhurmë e vazhdueshme Ora rastësishëm perceptohet me një puedeordenarse pikëpamja dhe duke qenë në kontakt dhe pikëpamja e sistemit, pikëpamja mund të urdhërojë sistemin.10 º-Një njeri mund të flasë mentalisht të shëndoshë drejtimin filtrat marrë të rastit dhe të perceptojnë zërin në përgjigje filtrim trajtohen si zë humanized.

11 - Kode logjike mund të merret në zë zhurma rozë rezulton nga pikëpamja.
12-pamje mund të kuptojnë kodet e shëndosha logjike
rezulton nga zhurma trëndafili.

HIPOTEZAPara 1 fitimi jo dhe absurd ose sistemet kaotike janë të vështira për t'u parashikuar
mund të priren drejt dobisë apo logjike apo urdhëruar.


Tone 2 vështirë të parashikohet në një zhurmë të vazhduar në kohë të rastit perceptuar nga një këndvështrim, mund të urdhërohet.


Një 3 Vazhdimësia Ora zhurmë të rastit perceptohet nga një këndvështrim, mund të ndahen,
dhe të jenë në kontakt dhe pikëpamja e sistemit, pikëpamja mund të urdhërojë sistemin.4 Një njeri mund të flasë drejtuese të shëndoshë mendërisht kuturu marrë dhe e perceptojnë si tingull adresohen në zë përgjigje humanized.
5 ª kodet ose sekuenca mund të marrin logjike të shëndoshë rezulton rozë zhurmës nga këndvështrimi.
6 view mund ta kuptojnë kodet ose sekuenca logjike në zë rezulton zhurma trëndafili.


Teknologjia e përdorur

Ordenadoresy software-ose hardware dhe software.
-Programi i moduluar gjenerator rozë zhurmës ose burim rozë zhurma.
-Hardware dhe software filtra dhe equalizers.
Dëgjimi-Team.
-Sound Analiza Software

-Accessories perceptojnë gradient mjedisit, të ndryshueshme, ose shpërndarë (fuzzy).
Shembull teleskopët dhe pajisje
STAFI NEVOJSHME
Person i arsyeshëm trajnuar dhe përgatitur për seancën e këtyre sistemeve.
Personi për administrimin dhe menaxhimin.
Teknik kompjuteri për konvertimet dhe settings format.
Astronomi për zonën astronomike ose të specializuara teknike në fusha të tjera.


Aplikimet praktike fitimi ose
Ne kemi gjetur këto lloje të sistemeve zakonisht ndodhin kur gradients variablat fuzzy (fuzzys)

Midis 1 zë të përgjithshëm të dobët apo akute dhe 2 të shëndoshë të fortë të përgjithshëm ose të rënda.

Sound-i naftës tiganisje.

-Sound Vullkani lavë.

-Tingujt e trafikut.

Elektromagnetike valë tingull-tokë ose yjor apo edhe atomike ..

-Tingujt e shiut apo erës.

Sound-i personave të njeriut

-Tingujt e shtëna armësh në skenave të betejës të shtënat dhe armë të mundshme.

-Tingujt e zhytësit ajrore flluska.
-Sistemet e shumëfishta nga i vogli tek më i madhi

Më shumë nga NJERIUT MOST FIZIKE


Mund të merren kodet cuestionesen specifike dhe situatat tjera të tilla.

Në këtë mënyrë ju mund të transmetojnë një mesazh është kjo bazë mbështetje apo zgarë.

Efektet e menjëhershme janë arritur në kohë.

Ndihmojë fonetik e mundur për njerëzit dhe sistemet analitike.


Efekti fizike është arritur pa ndonjë logjikës së intervenimit fizik të përbashkët vetëm.


Kjo mund të bëhet me anë të mesme të radio apo televizion apo regjistrim të drejtpërdrejtë, duke prodhuar efekte që ndikojnë në të kaluarën nga të tashmen, përmes shenjtërinë e TV apo radio transmetues ose marrës.


Gjej komunikim apo transmetuar në rrezatimin e yjeve apo galaktikat.
Ky efekt mund të arrihet

rrezatimi i yjeve

ata janë vite dritë në 1000,

p.sh.


marrjen efektin e dytë dhe tejkalon

shpejtësia e 1000 vjet dritë dritë në fuqi.

Yjet mund të jetë emetues.
Dhe çështje shumë më tepër në fusha të shumta si hulumtimet sociale, fizike, psikologjike,
Inteligjencës gjuhësore ....


Nëse jeni të interesuar ju lutem kontaktoni,
Shqyrtimi i propozimeve nëse mjaft të drejtë në çdo mënyrë.


ALL EXPRESS (minus yjor për shkak të mungesës së mjeteve) është testuar plotësisht nga menaxheri i projektit astronomike STUDIMIT LABORATORIKE
DHE kohë më parë 13 vjet ngjarjet që ndodhin në të gjitha aspektet e traktateve prova dhe shumë më tepër.


Demonstruar në praktike mund NESE nevojshme në një periudhë të shkurtër kohore, vetëm për të marrë të ketë një marrëveshje të mirë dhe baza TEKNOLOGJIA për testim.


E pamundur është vetëm kështu DERI NE DO NORMAL.


Inkurajimi për lexuesit dhe studiuesit të cilët vështirë mund të duket PROJEKTI vënë gjithçka munden për ta bërë atë realitet.
MES TANI DHE PARA PAS gjysmë-të rastit ose të rastit
Kufijtë përhapur janë modifikuar
Para ose pas varësisht nga variablave të caktuara që fillojnë të dini DISA shumë thellë.


Faleminderit për interesimin tuaj.

FALEMINDERIT për ata që kanë punuar me përmirësimin OSE Ballafaqimi në këtë astronomike LABORATORIKE PROJEKTIT studim.


Një ide mjaft realiste.


Një shumë e shumë i ri dhe shumë i ftohtë, por ka mbi 20 vjet të hulumtimit
Autodidakt.

nëse jeni të interesuar në këtë blog për të lënë një koment
dhe thonë diçka për ju si ju kushtoj ose kjo është ajo që ju interesojnë, ju falenderoj dhe kështu do të dini për të zhvilluar më shumë.
astronomiclaboratori@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario